Sea Star Festival

EXIT FESTIVAL Organizatori spremaju najjači Sea Star Festival do sada

Sea Star Festival svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris u Umagu. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni poznati izvođači pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu.

“Prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su ogroman potencijal, a sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem petog mjeseca opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u čarobnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sada”, izjavio je je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Grad Umag istaknuo se kao odličan domaćin, a kompleks Stella Maris kao idealna lokacija za Sea Star Festival što su, uz ljepote Istre, isticali gosti iz cijelog svijeta, dok su neka od najvećih glazbenih imena oduševljena gostomprimstvom produžavali boravak i ostajali na mini godišnjim odmorima.

“Nakon prva dva izdanja u kojima se u Umagu skupila brojna domaća, regionalna, ali i publika sa svih djelova svijeta, grad Umag je odlučio, zajedno sa svim partnerima, za treći Sea Star napraviti poseban iskorak i podići festival na još veću razinu“, dodao je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice grada Umaga.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen  Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za Best Medium-Sized Festival, odnosno najbolji festival do 40 000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama.

Komentiraj