EVO TOČNIH TERMINA FINALA KUPA Rijeka i Dinamo u okršajima za Rabuzinovo ‘Sunce’

Autor:

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Rijeka i Dinamo do kraja sezone odigrat će tri velike utakmice, utakmice u kojima će se dijeliti hrvatski nogometni trofeji, odlučiti tko će biti prvak, a tko osvajač kupa. U HNL-u se sudaraju 5. svibnja na Rujevici, a sad su poznati i točni termini riječko-zagrebačkog kup okršaja

Finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Dinama bit će održane 15. i 22. svibnja, a nakon dogovora s ugovornim partnerom za TV prava poznati su i konkretni termini.

Prva utakmica bit će odigrana u srijedu 15. svibnja u 19 sati na stadion Maksimir u Zagrebu, a uzvrat 22. svibnja u 18 sati u Rijeci na stadionu HNK Rijeka.

NAMA TITULE, VAMA FRITULE Policija zahvalila navijačima Rijeke i Hajduka

Sve informacije o početku prodaje ulaznica za spomenute utakmice, javljaju s Rujevice, bit će objavljene naknadno.

Rijeka i Dinamo do kraja sezone odigrat će, dakle, još tri velike utakmice. Ostala su dva kluba i dva trofeja u igri. Naslov prvaka Hrvatske i trofej namijenjen osvajačima kupa.

Vruća, uzavrela riječko-zagrebačke završnica nogometne sezone u Hrvata. I to s ‘dinamovcem’ Sopićem na klupi Rijeke, a na klupi Dinamove momčadi s Jakirovićem koji je ovu sezonu počeo kao trener – Rijeke.

Sopić i Jakirović su prijatelji, ali taj će odnos kad krenu okršaji momčadi koje vodi postati apsolutno nebitan. Preko prijatelja do trofeja… Kad su naslovi u pitanju, ako treba, ide se i preko brata rođenog.

Bit će žestoko i – jako zanimljivo!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.