Evo prvih službenih reakcija nakon smrti Milana Bandića

Nakon što je nacional.hr prvi objavio vijest da je u noći na nedjelju u 66. godini preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, što je za nacional.hr potvrđeno iz visokih političkih krugova, a o smrti gradonačelnika Zagreba odmah je  informiran  i premijer Andrej Plenković, vijest je potvrđena i iz Grada Zagreba.

“U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić”, priopćeno je noćas iz Grada Zagreba.

“Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu. O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno. Počivao u miru”, objavili su iz Grada Zagreba.

Komentiraj