Evo kada u Hrvatsku dolazi Max, streaming usluga koja spaja HBO filmove i serije, sport i Discovery sadržaj

Autor:

HBO

Warner Bros. Discovery je objavio da će Max, njihova poboljšana streaming usluga, biti lansirana u prvim europskim zemljama, među kojima je Hrvatska, 21. svibnja. Max okuplja nezaobilazni HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje iz stvarnog života i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim TV emisijama, novim i kultnim filmovima, nezaobilaznim sportskim događajima i vodećim TV mrežama u odabranim zemljama, na jednom odredištu, po prvi put.

JB Perrette, predsjednik i izvršni direktor sektora Global Streaming & Games u Warner Bros. Discoveryju, koji je najavio lansiranje Maxa na TV festivalu Series Mania rekao je: „Max je glavno odredište za streaming Warner Bros. Discoveryja i temelji se na našem dugogodišnjem naslijeđu u Europi, ujedinjujući raznovrsnu i bogatu kulturu zabave s naših usluga i mreža na jednom mjestu. Sadržaj koji imamo na Maxu, od „Zmajeve kuće“ (House of the Dragon) do Olimpijskih igara u Parizu 2024., i više od toga, znači da Max ima nešto za svakoga, za svako raspoloženje i priliku.“

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom druge sezone originalne HBO serije „Zmajeva kuća” (House of the Dragon), čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovo ljeto, Max će biti jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan. Olimpijske igre u Parizu 2024. bit će uključene u sve planove pretplate, osiguravajući svim Max korisnicima potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svijetu.

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „Pingvin“ (The Penguin) i „Welcome to Derry“ (IT Stephena Kinga). U ponudi će biti i filmovi iz opsežne knjižnice WB-a, uključujući Harry Potter franšizu, „Matrix” (The Matrix), „Vitez tame” (The Dark Knight), „Joker“, „Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings), kao i obožavateljima omiljene Discovery serije „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Renovator” (Fixer Upper).

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih međunarodnih i europskih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Rolandn Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke – Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na World Championshipu i World Cupu.

Max će nuditi različite vrste pretplata, kao i opciju sportskog dodatka koji se može uvrstiti na bilo koju osnovnu pretplatu. Sve pojedinosti o cijenama bit će objavljene u idućim tjednima i razlikovat će se od zemlje do zemlje. Postojeći HBO Max pretplatnici moći će iskusiti Max zadržavajući svoje trenutne profile i povijest gledanja, nastavljajući svoju avanturu na Maxu tamo gdje su stali. U nekim slučajevima, ovisno o uređaju ili operativnom sustavu, HBO Max aplikacija će se automatski nadograditi na Max aplikaciju. U drugim slučajevima, korisnici će prilikom otvaranja svoje HBO Max aplikacije biti upućeni da preuzmu novu Max aplikaciju, te će nakon nekoliko jednostavnih klikova moći početi istraživati novu platformu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.