Ercegu dvoboj Osijeka i Rijeke

Autor:

27.10.2023., Koprivnica - SuperSport Prva HNL, 13. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk. Mateo Erceg Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec-Rogulja / Pixsell

Mateo Erceg iz Benkovca delegiran je kao glavni sudac derbi susreta 17. kola SuperSport HNL-a u kojem će Osijek u subotu od 15 sati na Opus Areni ugostiti Rijeku. Tom prilikom će mu pomagati Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar) i Ivan Starčević (Bjelovar). Delegat susreta je Ivan Jurina (Zabok), kontrolor suđenja Bruno Marić (Daruvar) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Miroslav Marković.

Istog dana od 17:30 Patrik Kolarić iz Čakovca će na Poljudu označiti početak nadmetanja Hajduka i Gorce dok će kolo dan ranije od 17 sati na Aldo Drosini u Puli otvoriti duel Istre 1961 i Varaždina koji je pripao Šibenčaninu Dariju Kulušiću. Nedjeljni termin od 15 sati rezerviran je za zagrebački okršaj Lokomotive i Rudeša u Kranjčevićevoj u kojem će pravdu dijeliti Mario Zebec iz Cestice. Kolo će pak u ponedjeljak od 17 sati u Koprivnici zaključiti Slaven Belupo i Dinamo te Osječanin Dario Bel.

Službene osobe za 17. kolo:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.