Enis Bešlagić napunio 46 godina, druži se samo s ‘pozitivcima’

Popularni glumac Enis Bešlagić rođen je 6. siječnja 1975. godine u bosanskom gradu Tešanj. Diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu 2001. godine, i već dugo živi na relaciji Zagreb – Sarajevo. Zbog britkog humora i pozitivnog stava vole ga gledatelji diljem regije, a jedno od pitanja koje mu najčešće postavljaju je i ono o njegovom konstantnom dobrom raspoloženju.

“Vama sam uvijek raspoložen jer me vi vidite raspoloženog, ali imam ja puno svojih trenutaka kada sam neraspoložen. Nekad mi energija padne i postanem osjetljiv. Dosta sam emotivan i imam potrebu za mirom, tišinom, za svojim kutkom u koji nitko ne dolazi, tako da sebi i to priuštim. Fala Bogu da mogu posjetiti i more i tamo punim svoju energiju. Čovjek je biće koji mora pronaći svoj mir, svoj kutak, mora pronaći neku svoju vezu između duhovnosti i svjetovnog jer je bez toga totalno izgubljen.

Družim se s ljudima koji su pozitivci, koji vole druge ljude. Volim se družiti s ljudima koji u svemu gledaju trunku dobra. To su moji prijatelji koji iz ovog mora laži i zavisti i gluposti opstaju u tim nekim iskrenim odnosima. Družim se s ljudima koji imaju svoje poslove i pošteno zarađuju, koji su uredni i ne gledaju na to da preko mrtvih dođu do novca.”

Komentiraj