EMOTIVNA PORUKA Kolege se oprostili od vozača Hitne pomoći koji je poginuo u zrakoplovnoj nesreći

Autor:

Pad zrakoplova kod Lučkog

HGSS/PIXSELL

U padu zrakoplova kod Lučkog u subotu poginuo je vozač Hitne pomoći iz Zaprešića, a u nedjelju su se od njega putem društvenih mreža oprostili njegovi kolege.

“U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane, volio si opasan sport volio si svoji posao i pomagati ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htjela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu“, napisali su u poruci na profilu Hitna 194 uživo na Facebooku.

Poruku su potpisali s „tvoji hitnjaci“.

Podsjetimo, u subotu popodne se srušio zrakoplov Cessna 182 na području Stupnika koji se koristio za padobranske skokove. Kako je objavljeno, u nesreći je poginuo vozač Hitne pomoći iz Zaprešića, dok je ozlijeđeno četvero ljudi, među kojima je i poznata padobranka Veselka Klobučarić-Pirc, višestruka hrvatska državna prvakinja i osvajačica brojnih medalja s europskih i svjetskih kupova.

SUPRUG PADOBRANKE PIRC ‘Otkazala je mašina u avionu, čudo je da su preživjeli’

Za unesrećenima se tragalo sat i pol. Nakon pronalaska ozlijeđenih, na teren su došli premijer Andrej Plenković i ministri Davor Božinović i Vili Beroš.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.