Ed Sheeran počastio roditelje trosatnim privatnim posjetom Louvreu

Autor:

Ed Sheeran arrives at the 66th annual Grammy Awards on Sunday, Feb. 4, 2024, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Jordan Strauss/Invision/AP

Otkrilo se da je pop zvijezda Ed Sheeran svoje roditelje i suprugu počastio privatnim trosatnim posjetom pariškom muzeju Louvre nakon humanitarnog koncerta u Parizu. Njegov otac John Sheeran u intervjuu u kojem je promovirao prikupljanje novčanih sredstava za Fond mladih umjetnika Ipswich Art Society, rekao je da su on i njegova supruga Imogen otputovali u Pariz 2021. godine.

“Imogen i ja otišli smo u Pariz vidjeti Edwarda kako nastupa na Global Citizen Live ispred Eiffelovog tornja, što je bilo izvanredno”, rekao je.

“On nas je iznenadio u nedjelju navečer i poveo nas sa svojom suprugom Cherry u Louvre. Mislim da je to bio njegov način da nam se zahvali”, rekao je za BBC Sheeranov otac i umirovljeni umjetnički kustos.

Rekao je da je to bilo “nezaboravno iskustvo” i da je to bio “jedini put kada sam mogao proučavati Mona Lisu u miru i bez gužve”.

Sheeran je te godine svirao u sklopu Global Citizen Livea, događaja koji je osmišljen kako bi se podigla svijest o siromaštvu, klimatskim promjenama i potrebi za cjepivima protiv koronavirusa diljem svijeta. Ostali izvođači koji su te godine nastupali bili su Elton John, Black Eyed Peas i Stormzy.

Ed Sheeran prvi put dolazi u Hrvatsku na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.