Dukat obilježava dvadeset godina b.Aktiva LGG i besplatnog potrošačkog telefona

Dukat

Zagrebački Dukat slavi dvije važne obljetnice – dvadeset godina od lansiranja b.Aktiva LGG te dvadeset godina besplatnog potrošačkog telefona koji je započeo s radom upravo s predstavljanjem prve linije funkcionalnih jogurta.

Davne 1998. godine tvrtka je potrošačima ponudila prvu liniju funkcionalnih mliječnih proizvoda bioAktiv LGG. Bio je to tada jedini mliječni proizvod na domaćem tržištu s mljekarskom kulturom LGG uz prepoznatljivu marketinšku komunikaciju “Dnevna doza imuniteta“.

Istovremeno s predstavljanjem nove linije pokrenut je i trend dvosmjerne komunikacije s potrošačima putem besplatnog potrošačkog telefona, čiji je broj 0800 277 277, nepromijenjen od prvog dana te je i danas na raspolaganju. Prvotno zamišljen kao podrška prilikom lansiranja b.Aktiva LGG, besplatni potrošački telefon postao je glavni komunikacijski kanal Dukatovih potrošača i službe za korisnike koja je na raspolaganju od 0 do 24 sata, sedam dana u tjednu.

U povodu dvadesete obljetnice b.Aktiva LGG, Dukat je predstavio posebno, slavljeničko izdanje te kreativni natječaj #zavolizimu na društvenim mrežama.

Komentiraj