Dubrovački taksist pretukao desetogodišnjeg sina

Grgo Jelavic/PIXSEL

Istražni sudac Županijskog suda u Dubrovniku odredio je jednomjesečni pritvor 36-godišnjem J.R., taksistu iz Cavtata, zbog počinjenih kaznenih djela povrede prava djeteta i nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja navedenih kaznenih djela.

Spomenuta kaznena djela obiteljskog nasilja taksist je počinio svome desetogodišnjem sinu nakon što mu je u igri oštetio mobitel, piše Dubrovački vjesnik.

Dječaka je nekoliko puta udario po glavi i tijelu, vrijeđao ga te istjerao iz kuće. Prema riječima glasnogovornika dubrovačkog Županijskog suda, suca Pera Miloglava, kada se dječak vratio u kuću, otac ga je ponovno počeo divljački udarati te je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu.

Incident se dogodio 8. ožujka. Majka u vrijeme napada nije bila kod kuće, a kada se vratila vidjela sina, pozvala je policiju koja je prema obiteljskom nasilniku promptno reagirala. Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje i kako roditelji nisu razvedeni, ali žive odvojeno i da je na dan incidenta dijete bilo u posjetu ocu.

Komentiraj