Dubioza Kolektiv poklanja besplatne animirane Viber stickere

Dubioza Kolektiv

Nakon nedavnog izlaska pjesme ‘Treba mi zraka’ s Dinom Dvornikom, duhovitog videa ‘Protjera’ s Tarikom Filipovićem i Moranom Zibar te preseljenja koncerta u Arenu Zagreb, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom.

Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmjenu poruka, već je postao puno više od toga. S preko 900 milijuna korisnika u svijetu, predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili glazbenika sa svojim fanovima i korisnicima.

Viber i Dubioza su  prepoznali priliku da ponude nešto više pa je tako nastalo partnerstvo, gdje je Dubioza prvi glazbeni bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima. Suradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj te ostatku Europe. Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije – besplatni.

“Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku“, izjavili su članovi Dubioze.

Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Dubioza Kolektiv je još jednom potvrdio svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiteljima i fanovima.

Besplatni stickeri preuzimaju se na – http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Link za Viber bot – http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Komentiraj