Dramatična snimka: Prije divljačkog napada na mlade u Splitu, muškarac napao ženu u autu

Autor:

Screenshot/YouTube

Nasilnik (37) koji je prije šest dana trojici mladih Zadrana na splitskoj Sirobuji razbio automobil i naganjao ih po cesti ugrožavajući im život,  samo nekoliko minuta ranije napravio je još jedan incident u blizini trgovačkog centra u Vukovarskoj ulici gdje je napao vozačicu.

Kako navode mediji pokušao ​je slomiti brisače na Golfu u vlasništvu ​žene i uz to vozeći svoj BMW, ​jako udario u njezino vozilo​. Nakon toga je izazvao novi incident ​u kojem je nasrnuo ​djevojku i njena dva prijatelja u Cliju​. Također nasilni 37- godišnjak je prije tri godine u Stobreču prijetio svom ocu, a u Podstrani pištolj​em je zaprijetio muškarcu (43) u čijem društvu je bilo i maloljetno dijete​. Nakon svega je pucao u zrak, piše Slobodna Dalmacija.

Nasilje 37-godišnjaka je kulminirao kada je prošle subote napao djevojku koja se nalazila za volanom Renault Clia zadarskih registracija, te dvojicu mladića koji su s njom bili u vozilu, na splitskoj Sirobuji kod praonice vozila. Tražio je da otvore vrata vozila, a kada su to odbili počeo je lupati po automobilu uništavajući im obje strane vozila. Mlada vozačica je automobilom pokušala pobjeći nasilnom muškarcu, ali nije uspjela daleko odmaći jer ju je sustigao svojim vozilom i zabijao se u njihovo.

Cijeli događaj je snimljen iz automobila, a na snimci se čuju krikovi uplašenih mladih, a isto tako se čuje kako zovu policiju u pomoć po drugi put. I za vrijeme razgovora s dežurnim u policiji nasilni 37-godišnjak se vozilom zabijao u njih nakon čega se snimka prekida.

Svo troje mladih je lakše ozlijeđeno, sve su prijavili policiji koja je ubrzo u Stobreču pronašla nasilnog 37- godišnjaka protiv kojega je podnijela kaznene prijave za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, te ga nakon kriminalističke obrade bez privođenja pustili na slobodu.

Tek nakon što su mediji objavili video snimku koja je šokirala javnost policija je utvrdila da je u postupanju splitske policije bilo propusta. Zbog toga je smijenjen načelnik Druge policijske postaje, a dvojicu policajaca koji su radili na tom slučaju čeka disciplinski postupak.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Dramatična snimka: Prije divljačkog napada na mlade u Splitu, muškarac napao ženu u autu | NACIONAL.HR – Cro24.NET

prije 5 mjeseci

[…] Izvor: Nacional […]