Đorđe Balašević je nakon infarkta, tvrdi kćerka Jelena, dobro

Kći slavnog pjevača Đorđa Balaševića Jelena, obratila se javnosti putem Facebooka te govorila o zdravstvenom stanju svoga oca koji je preživio infarkt prije nekoliko dana.

“Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kada zazvoni, mi se potpuno prirodno malo štrecnemo… Iako smo na vezi sa doktorima cijeli dan, i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono.

E, a tih trenutaka se nakupilo do sada već priličan broj… U najvećoj mjeri od novinara. Ljudi koji su htjeli pružiti podršku uglavnom su pisali, razumjevajući da možda i nismo baš u situaciji da pričamo… Novinari su inzistirali da razgovaraju sa PR-om. Mi to nemamo, osim ako PR nije skraćenica za PoRodica, a nije…”, napisala je Beba te dodala:

“Nismo htjeli davati izjave smatrajući da je to nezahvalno i neozbiljno u ovoj fazi oporavka. Kada dođe trenutak, obratit ćemo se vama izravno na naše već poznate načine. Jedan od tih je i ovaj. Dakle, tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatno najviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine. I sve nas zajedno s njim.”, između ostalog je napisala Jelena Balašević o trenutnom zdravstvenom statusu poznatog novosadskog kantautora.

“Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana. To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam. Hvala ekipi iz instituta Kamenica koja ga sve vrijeme tretira kao Čovjeka Koji Ima Zdravstveni Problem, a ne kao facu iz novina.

Đole je dobro raspoložen i već zasmijava i nas i momke i djevojke na odjelu, ali moram prenijeti poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više!”

Komentiraj