Donald Trump tvrdi da je upravo on omogućio Taylor Swift da zaradi puno novaca

Autor:

Promo

Bivši američki predsjednik Donald Trump putem društvenih mreža je objavio da je on zaslužan za veliki zaradu Taylor Swift kao svojevrsni odgovor na objavu Joea Bidena koji zatražio njezinu potporu na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u.

“Potpisao sam i bio odgovoran za Zakon o modernizaciji glazbe za Taylor Swift i sve druge glazbenike. Joe Biden nije učinio ništa za Taylor i nikada neće. Nema šanse da bi mogla podržati groznog Joea Bidena, najgoreg i najkorumpiranijeg predsjednika u povijesti naše zemlje, i biti nelojalna čovjeku koji joj je zaradio toliko novca.”, napisao je na svojoj platformi Truth Social Donald Trump, te dodao: “Osim toga, sviđa mi se njezin dečko Travis, iako je on možda liberal i vjerojatno me ne podnosi!”

Trump je potpisao Zakon o modernizaciji glazbe (MMA) 2018. godine od kojeg Taylor Swift navodno i nije imala neke koristi, kako tvrde na portalu Future of Music Coalition koji su tim povodom objavili tekst u kojem stoji: “Uglavnom je ciljao na tekstopisce koji nisu uspješno prikupljali mehaničke tantijeme i glazbenike prije 1972. koji nisu bili plaćeni za satelitske radijske predstave. Promijenio je standard stope za mehaničke pjesme, što je otvorilo vrata za neka povećanja stope, što je naravno dobro za sve tekstopisce. Također je eliminirao rizik od tužbi za kršenje autorskih prava za usluge streaminge vezana za spomenute mehaničke pjesme. Trump zapravo nije imao nikakve veze s tim MMA zakonom iako ga je potpisao.“, napisali su.

Taylor Swift je prethodno podržala Bidena 2020. putem video poruke na svom Instagramu uoči predsjedničkih izbora, što je dovelo do rekordnog broja posjećenih na web stranici Vote.org.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.