Đoković nakon što je saznao da ima koronavirus: “Izuzetno mi je žao zbog svakog slučaja zaraze”

Srpski tenisač Novak Đoković obratio se u utorak javnosti, nakon što je doznao da je pozitivan na koronavirus.

“Odmah po dolasku u Beograd iz Zadra, otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozivan, dok su djeca negativna”, rekao je Đoković na početku.

Kazao je da je sve što su učinili u posljednjih mjesec dana učinili su čistog srca i iskrenih namjera. “Naš turnir bio je humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete za igru, da ostvare prihode i na taj način lakše prebrode ovaj težak period”, rekao je Đoković.

Istaknuo je da su, u isto vrijeme, željeli poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playja. “Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi priključio toj inicijativi”, poručio je.

Objasnio je i zašto je odabran ovaj trenutak za turnir. “Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio uz vjeru da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje”, kaže.

Đoković je izrazio žaljenje zbog svih koji su se zarazili. “Izuzetno mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj oboljelih neće povećati. Nadam se da se bilo čija zdravstvena situacija neće zakomplicirati i da će svi biti dobro. Ja ću sljedećih 14 dana ostati u samoizolaciji i ponoviti test za pet dana”, zaključio je Đoković.

Novak Đoković pozitivan na koronavirus, oboljela i njegova supruga

Komentiraj