Do savršenog vida uz 30 posto popusta u Klinici Svjetlost

Autor:

FOTO: Missica Mia Pojatina na pregledu kod dr. Mateje Končarević
Riješite se naočala i leća u Klinici Svjetlost, najvećoj oftalmološkoj klinici u regiji koja zahvat laserskog skidanja dioptrije izvodi već 20 godina.

Lasersko skidanje dioptrije je najpouzdaniji i najpraktičniji način da se trajno riješite dioptrije. Ovom brzom i bezbolnom zahvatu može se podvrgnuti 95% osoba starijih od 18 godina sa stabilnom dioptrijom unutar godine dana.

U Klinici Svjetlost lasersko skidanje dioptrije izvodi se već 20 godina, a uz vrhunske stručnjake koji su obavili više od 125 tisuća operacija očiju – od čega 60 tisuća laserskog skidanja dioptrije, Klinika Svjetlost svojim pacijentima osigurava i najsuvremeniju tehnologiju. Lasersko skidanje dioptrije obavlja se najmodernijom FemtoLASIK metodom, koja pacijentima omogućava najsigurniji način skidanja dioptrije uz vrhunske rezultate.

Iskoristite ovu ljetnu ponudu kojom na sve metode laserskog skidanja dioptrije dobivate 30 posto popusta. Nazovite 01 777 5656 ili 021 783 050, rezervirajte termin i posjetite Kliniku Svjetlost na adresama Heinzelova 39 u Zagrebu ili Borisa Papandopula 8 u Splitu.

Akcija traje do 31. srpnja 2018. godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.