Djeca Josha Hommea podnijela tužbu protiv oca zbog zlostavljanja

Maloljetni sinovi pjevača, gitariste i lidera grupe Queens Of The Stone Age Josha Hommea Orrin i Wolf Home podnijeli su tužbu protiv svog oca zbog zlostavljanja tražeći pri tom zabranu prilaska zbog straha koji izaziva kod njih.

Prema objelodanjenim pravnim dokumentima dva sina frontmena grupe Queens Of The Stone Age podnijela su zahtjev za zabranu prilaska zbog nasilja u obitelji preko svoje majke, ujedno i pjevačice grupe The Distillers, Brody Dalle.

Desetogodišnji Orrin i petogodišnji Wolf navodno kažu da su uplašeni da će ih Homme povrijediti, a Orrin tvrdi da se nedavno dogodio incident u kojem ga je otac uhvatio za genitalije.

U dokumentima se također navode tvrdnje u kojima Orrin tvrdi da ga je Josh Homme fizički zlostavljao, udarao ga je u glavu, gađao ga stvarima, lupao po ušima, verbalno mu se rugao, vozio se pijan s njim i njegovim bratom u automobilu te je prijetio ubojstvom partnera Brody Dalle. Njegov brat Wolf također iznosi slične tvrdnje i navodi da se boji posjetiti svog oca.

U razgovoru za TMZ, Hommeova odvjetnica Susan Wiesner rekla je: „Gđa. Dalle je te zahtjeve prethodno podnijela policiji i predsjedniku suda za obiteljsko pravo, koji su odbili poduzeti bilo kakve radnje na temelju ovih lažnih tvrdnji. ”

No nije prvi puta da su njegovi sinovi protiv njega podnijeli optužbe za nasilje u obitelji. Brody Dalle je nakon razvoda 2019. godine dobila rješenje na zabranu prilaska tvrdeći da se Josh Homme pojavio u njezinoj kući i udario je glavom.

Josh Homme je potom dostavio nalog protiv Brody Dalle, tvrdeći da se ona pojavljuje na događajima na kojima je i on prisutan kako bi pokrenula novi sudski postupak protiv njega.

 

Komentiraj