Dinamo kupio Frana Brodića i ostavio ga na posudbi u Varaždinu

Autor:

Alen Szabo / GNK Dinamo

Posljednjeg dana prijelaznog roka Dinamo je okončao još jedan posao. Nakon dolaska Arijana Ademija u Maksimir se nakon devet godina vratio i Fran Brodić. 26-godišnjak je s Plavima potpisao ugovor na tri sezone, a prema informacijama 24sata Varaždinu je za igrača kojem je koncem sezone isticao ugovor pripala odšteta od oko 500.000 eura.

– “Jako sam sretan zbog povratka u ovaj veliki klub. Za mene je u Dinamu na neki način sve počelo i oduvijek sam Maksimir smatrao svojim drugim domom. Činjenica što me klub odlučio vratiti u svoje redove u mojim najboljim nogometnim godinama potvrda je da se razvijam u dobrom smjeru, ali i motivacija da nastavim s daljnjim radom i trudom kako bih dodatno napredovao. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da se vratim”, rekao je Fran za službene stranice Dinama.

Brodić usprkos potpisu s Dinamom neće biti na raspolaganju treneru Sergeju Jakiroviću jer je odmah vraćen na posudbu u Varaždin gdje će boraviti do konca sezone. U momčadi koju vodi Mario Kovačević je ove sezone pružao odlične igre te je već upisao šest pogodaka i jednu asistenciju u šest prvenstvenih utakmica.

Brodić je omladinsku školu Dinama napustio 2014. godine, a u karijeri je potom igrao u Club Bruggeu, Royal Antwerpu, KSV Roeselareu, Cataniji, Reggio Audaceu, Kustošiji i Gorici prije nego što je siječnju 2022. godine potpisao za Varaždin. Bio je član svih mladih selekcija Vatrenih.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.