Dinamo dovodi Stefana Ristovskog

Sjevernomakedonski reprezentativac Stefan Ristovski se nakon tri i pol godine vraća u Prvu HNL, ali ne u Rijeku nego u Dinamo. Prema informacijama portugalskih medija Plavi će za 28-godišnjeg desnog bočnog Sportingu iz Lisabona isplatiti milijun eura odštete uz mogućih 300 do 500 tisuća eura bonusa kao i 10% od eventualnog budućeg transfera. Zoran Mamić je tako dobio zamjenu za Sadegha Moharramija koji će zbog ozljede biti dva mjeseca van travnjaka.

Ristovski je od od 2015. do 2017. bio ponajbolji nogometaš Rijeke s kojom je osvojio kup i prvenstvo Hrvatske. Prethodno je igrao za Speziju, Parmu, Latinu Calcio, Bari, Frosinone i Vardar. Za Sporting je pak upisao 89 nastupa i 9 asistencija pri tome osvojivši jedan kup i dva liga kupa dok je za nacionalnu reprezentaciju u 58 utakmica zabio dva gola.

Dodajmo da će sutra novi član Dinama postati i lijevi bočni Gorice Marijan Čabraja, a predsjednik velikogoričkog prvoligaša je potvrdio da se radi o drugom najvećem izlaznom transferu u povijesti kluba.

Komentiraj