Dijelovi Novog Zagreba bez tople vode zbog radova

Naselja u Novom Zagrebu Dugave i Jakuševec bit će bez tople vode zbog radova na vrelovodu pa se građani tih naselja mole za razumijevanje. Obustava tople vode bit će zbog radova revitalizacije vrelovodne mreže u Kauzlarićevom prilazu i trajat će od 16. lipnja do 7. srpnja.

“Radovi koje provodi HEP-Toplinarstvo dio su kapitalnog projekta u sklopu kojeg se planira u razdoblju od 2021. do 2023. revitalizirati jedna trećina, odnosno 68,5 od ukupno 227,3 kilometara zagrebačke vrelovodne mreže”, priopćili su iz HEP-Toplinarstva.

Ukupna vrijednost projekta je 700 milijuna kuna, od čega se 421,5 milijuna kuna financira bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U HEP-Toplinarstvu kažu da sve informacije o projektu i planiranim obustavama isporuke toplinske energije građani mogu pronaći na web stranici www.vrelovod-zagreb.hr.

Ističu kako radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se radovi revitalizacije provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje.

Komentiraj