DIGITAL SHAPERS Četvrta industrijska revolucija mijenja poslovanje

facebook.com

Nakon iznimno uspješnog prvog,  u Zagrebu će se održati novo izdanje konferencije ‘Digital Shapers’.

Cilj je okupiti brojne sudionike digitalne transformacije, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije. Zato će tom prilikom o najaktualnijim temama i zbivanjima u digitalnim procesima govoriti istaknuti domaći i strani stručnjaci. Konferencija će se održati u četvrtak 29. studenog u Kaptol Boutique Cinema od 10 do 17 sati.

Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija svjesna je promjena načina poslovanja uz pomoć digitalnih tehnologija te je još uvijek jedna od ključnih tema moderne ekonomije. Ona utječe na učinkovitost procesa, povećava transparentnost podataka i pomaže tvrtkama jačati njihovu poziciju na tržištu.

“Svijet na globalnoj razini prolazi kroz niz promjena uzrokovanih digitalizacijom te shvaćamo da je ozbiljna transformacija medija, gospodarstva i cijelog društva neizbježna. Drugom u nizu ‘Digital Shapers’ konferencijom želimo nastaviti davati svoj doprinos raspravi o digitalnoj transformaciji u Hrvatskoj i pritom ukazati na uspješne hrvatske primjere, a istodobno omogućiti domaćim tvrtkama i pojedincima da uče na primjerima sjajnih međunarodnih govornika i stručnjaka te da se s njima i povežu“, rekao je Henning Tewes, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska, medijske tvrtke koja ponovno organizira zanimljivo konferencijsko događanje.

Na novo izdanje konferencije stižu Alex Katz, jedan od osnivača marketinške agencije Officer & Gentleman, zatim guru digitalne transformacije Vidar Andresen, domaćoj publici od prošle godine već poznati strateg Evangelos Papathanassiou i drugi istaknuti stručnjaci.

I ovaj put će se izabrati ‘Digital Shaper godine’, osoba ili kompanija koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske. Podsjetimo, prošle godine je to priznanje od strane uglednog žirija, u kojem su bili predsjednici uprava i drugi relevantni dionici, dobio Infobip iz Vodnjana, danas respektabilna hrvatska softverska kompanija koju su 2006. godine osnovali Silvio Kutić i Izabel Jelenić.

Komentiraj