Dejan Lovren: “Ne znam kako da skačem. Da nije bilo VAR-a, ne bi ni bilo penala”

U prvoj utakmici drugog kola skupine D Hrvatska je na Hampden Parku odigrala 1:1 s Češkom i tako stigla do prvog boda na turniru. Čehe je u vodstvo iz penala doveo Schick, a izjednačio je Ivan Perišić.

Češka je povela nakon penala kojeg je skrivio Dejan Lovren. “Kako ne bih bio razočaran. Gledajući unazad, nisam mogao vidjeti Schicka. To je prirodna pozicija mojih ruku. Ne znam kako da skačem. Da nije bilo VAR-a ne bi ni bilo penala. Nažalost, ne mogu to ispraviti. Prvo poluvrijeme nije na našem nivou. Ako ćemo igrati kao prvo poluvrijeme, neće završiti dobro”, rekao je nakon susreta.

Lovren je dodao da su u drugom poluvremenu pokazali ‘nešto’. Pred njima je još jedna utakmica i sve je, ističe, u njihovim rukama. “Dat ćemo definitivno više od ovoga, svjesni smo da ovo nije bilo dobro, nemamo se što lagati. U nekim situacijama kao da smo poluaktivni, gledamo suigrače umjesto da ih stisnemo. Oni, uz sav respekt, nemaju kvalitetu kakvu imamo mi. Idemo dati sve od sebe i protiv Škota uzeti ta tri boda”, poručio je.

Nikola Vlašić slaže se da je prvo poluvrijeme bilo loše. “Nismo bili na nivou, nismo bili opasni po gol. S klupe mi je izgledalo da su agresivniji, nisu nam davali prostora. Zasluženo su vodili na poluvremenu. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Na kraju je 1:1 pravedan rezultat”, poručio je.

“Ne znam što se desilo, s klupe mi je izgledalo da su oni agresivniji od nas, da idu 300 na sat, nisu nam davali prostora, tako su izborili penal i zasluženo su vodili na poluvremenu”, zaključio je Vlašić.

Komentiraj