Davor Šuker Lukši Jakobušiću poželio puno sreće i uspjeha u radu

Nakon što je prije dva dana predstavljen na konferenciji za medije, novom predsjedniku uprave Hajduka Lukši Jakobušiću, čestitka je stigla od strane predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza – Davora Šukera.

Podsjetimo, Jakobušić je u ‘živopisnoj’ konferenciji za medije na kojoj je predstavljen, između ostalog, u dijelu u kojem je komentirao odnose navijača i kluba s Hrvatskim nogometnim savezom, zaključio da Hajduk i navijači nemaju i nisu imali potporu u borbi za čišći i transparentniji hrvatski nogomet od strane drugih navijača i klubova jer su nastupali preagresivno i s nedovoljno poštovanja prema instituciji koju HNS predstavlja.

Najavljeno zatopljenje odnosa očito su prepoznali iz Saveza, pa se tim povodom danas priopćenjem na službenoj web stranici krovne nogometne kuće u državi, oglasio Davor Šuker:

“Čestitam Lukši Jakobušiću na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo iskustvo gospodarstvenika i dugogodišnjeg sportskog djelatnika ukazuju da će uspješno voditi klub, vjerujem da će Hajduk s njim na čelu biti financijski stabilan i u natjecateljskom smislu konkurentan najboljim hrvatskim momčadima. Drago mi je da je gospodin Jakobušić u svom inauguracijskom obraćanju javnosti nagovijestio dobru suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom i izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Poljud 17. studenoga biti domaćin hrvatskoj reprezentaciji u susretu Lige nacija s Portugalom. Želim mu puno sreće i uspjeha u radu, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za konstruktivan razgovor i suradnju.”

Perasović o poništavanju natječaja, Jakobušić o NH, ulici, strategiji, Savezu, igračima, smanjenu plaća…

Komentiraj