Davor Filipović: “Teze o promjeni kandidata su promašene, imam čvrstu podršku Plenkovića”

“Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke”, izjavio je u ponedjeljak kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović, odgovarajući na teze dijela analitičara i oporbe da će HDZ promijeniti kandidata za tu funkciju.

“Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao”, kazao je Filipović i dodao da se njegova kampanja ni na koji način neće promijeniti jer sve ono što je radio protekle četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini to radi i sada.

“Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju”, rekao je.

Davor Filipović u ponedjeljak se u Gradskoj skupštini upisao u Knjigu žalosti u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Napisao je da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija te da će biti upamćen i kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik.

Komentiraj