Darko Nekić umjesto Kuščevića?

Autor:

Goran Kovacic/PIXSELL

Izgleda da bi u fotelju ministra uprave Lovre Kuščevića mogao uskočiti dosadašnji državni tajnik u ministarstvu uprave Darko Nekić. On je blizak vrhu stranke, nije opterećen aferama, a Andrej Plenković mu je već ukazao povjerenje kada ga je imenovao povjerenikom HDZ-a za Ličko-senjsku županiju nakon izbacivanja Darka Milinovića.

On bi mogao biti prijelazno rješenje barem do jeseni. A onda će se odlučiti hoće li biti ministar ili će se možda ministarstvo uprave pripojiti Ministarstvu pravosuđa, pišu 24sata.

“On bi mogao biti prijelazno rješenje barem do jeseni. A onda će se odlučiti hoće li biti ministar ili će se možda ministarstvo uprave pripojiti Ministarstvu pravosuđa”, kaže izvor tog dnevnika.

Darko Nekić je kratko rekao da ne može niti opovrgnuti niti potvrditi takve informacije u ovom trenutku.

“Ja radim svoj posao i to nastavljam. Ne mogu ništa drugo komentira”, rekao je Nekić.

Darko Nekić rođen je 11. listopada 1968. u Senju. Otac je troje djece. Na Filozofskom fakultetu završio je dvopredmetni studij povijesti i arheologije. Čak 11 godina obavljao je funkciju gradonačelnika Senja.

Autor je objavljenih radova u znanstvenim i stručnim publikacijama kao i osvrta i prikaza knjiga. Realizator je dviju autorskih izložbi i suautor u osam izložbenih projekata te voditelj i sudionik u arheološkim i drugim istraživanjima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.