Dario Špikić prešao u Goricu

Dario Špikić je novi igrač Gorice s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine. 20-godišnji ofenzivac je pristigao iz Hajduka gdje je proveo proteklu sezonu i pol nastupajući uglavnom za drugu momčad te upisavši samo jedan nastup za seniore Bilih. Velikogorički prvoligaš nije objavio koliku odštetu je isplatio klubu s Poljuda.

Špikić je prve nogometne korake napravio u Udarniku iz Kuriloveca, a potom je bio član tadašnjeg Radnik, da bi onda 11 godina proveo u omladinskoj školi Dinama. Bio je i član mladih reprezentativnih selekcija Vatrenih.

Nakon potpisa ugovor Špikić je izjavio: “Presretan sam što sam se vratio kući, u svoj grad, na stadion na kojem sam napravio svoje prve nogometne korake. Ukazala se prilika da se vratim i sretan sam što je sve gotovo, što sam opet ovdje. Sad je na meni da se dokažem i pokažem.”

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka momčad Sergeja Jakirovića je pojačao i talentirani litavski veznjak Paulius Golubickas dok su klub napustili Mario Marina koji je preselio u azerbajdžanski Sabah te Matija Špičić koji je pojačao Varaždin.

Komentiraj