Dario Melnjak i Jani Atanasov produžili ugovore s Hajdukom

Jani Atanasov i Dario Melnjak produžili su vjernost Hajduku. Povremeni reprezentativac Sjeverne Makedonije je stavio potpis na ugovor koji vrijedi do ljeta 2023. godine dok je povremeni reprezentativac Hrvatske dogovorio suradnju do ljeta 2024. godine.

Melnjak je u Hajduk stigao u rujnu 2021. godine kao slobodan igrač te je od tada odigrao 13 službenih utakmica u kojima je zabilježio dvije asistencije.

– “Dario je iskusan nogometaš koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao kako može donijeti stabilnost u igri kao i dodatnu kvalitetu našoj momčadi. Radi se o karakternom igraču, velikom profesionalcu”, kazao je nakon potpisa ugovora za hajduk.hr sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Melnjak je pak dodao: “Moj put u Hajduku tek je počeo, predstoji mi još puno toga za pokazati i napredovati. Osobno želim mnogo toga ostvariti, a s Hajdukom to mogu. Ova odgovornost čini me još boljim, zahtjevnijim pred samim sobom i pozitivno sam uzbuđen zbog nastavka suradnje. Sve smo se lako dogovorili već u rujnu prošle godine, a sada smo samo potvrdili obostrano povjerenje.”

Atanasov je pak član Bilih od rujna 2020. godine te je od tada nastupio u 47 službenih utakmica pri tom postigavši četiri pogotka uz dvije asistencije.

– “Jani je kroz proces skautinga doveden u naš klub kao slobodan igrač, do sada je odigrao 47 službenih utakmica u kojima je imao uspone i padove svojstvene mladim igračima. Moram naglasiti da je pokazao da ima kvalitetu za Hajduk, postigao je napredak u više segmenata nogometne igre te je jasno da sazrijeva kao osoba u karakternom smislu. Opcija produženja postojećeg ugovora logičan je slijed jer se radi o mladom i potentnom igraču”, izjavio je Nikoličius.

Atanasov je rekao: “Jako sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom i što ću u narednom periodu biti dio ovog projekta. Od prvog dana u Splitu osjećam se prekrasno i velika mi je čast nositi dres ovog velikog kluba s najboljim navijačima na svijetu. Osjećam veliku odgovornost i izazov vratiti to povjerenje dobrim igrama i uspjesima momčadi i vjerujem da ćemo se ove sezone zajedno veseliti uspjesima – istaknuo je Jani nakon produženja ugovora.”

Komentiraj