Danas sunčano s temperaturama do 16 ‘celzijevaca’. Zabrane na Jadranskoj magistrali zbog vjetra

Autor:

Pixabay

Hrvatsku u srijedu očekuje pretežno sunčano vrijeme samo ponegdje s umjerenom naoblakom te najvišim dnevnim temperaturama većinom između 10 i 16 Celzijevih stupnjeva, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Ujutro u unutrašnjosti lokalno ima magle.

Vjetar će puhati uglavnom slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni.

Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura, mjestimice s jakim, lokalno u prvom dijelu dana i olujnim udarima, poslijepodne ponegdje sjeverozapadnjak.

Zabrane na Jadranskoj magistrali

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Prekinut je promet južnom obilaznicom Bjelovara, zbog prometne nesreće. Obilazno se vozi gradskim prometnicama.

Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zatvoren je silazni krak čvora Posedarje iz smjera Dubrovnika za Pag/Novigrad/Posedarje. Obilazak je preko čvora Zadar centar.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zbog radova su zatvoreni izlazni krakovi čvora Učka (Matulji) iz smjera Rijeke i Rupe u smjeru Opatije i Pule.

Danas od 6 do 16 sati u Čačincima se prekida promet zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu Čačinci II. Obilazno će se voziti županijskim cestama Nova Bukovica-Brezik-Miljevac-Crnac-Orahovica i obrnuto.

U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.