Slavni Al Pacino napunio 80 godina

Visok je samo 170 centimetara, ali proslavljenom glumcu, dobitniku nagrada Oscar, Emmy i Tony, taj ‘nedostatak’ nije bio prepreka za ostvarenje snova, ali i zavođenje brojnih poznatih ljepotica.

Iako se čini da je njegov život gotovo pa savršen, i on ima svoje mračne strane. O njima je glumac, rođen 25. travnja 1940., progovorio za Newsweek.

“Biti slavan danas potpuno je drugačije nego što je to bilo prije dvadeset godina – dođavola, ne znam što se ovo sada događa. Imam Facebook profil, koji je lajkalo 5,4 milijuna ljudi. Što to znači? Naučio sam živjeti bez anonimnosti. Godinama nisam bio u trgovini ili u metrou. Luksuz je za mene biti osamljen i da me nitko ne prepozna. Prošao sam razne faze, od padova do uspjeha, od kaosa do stabilnosti. Gluma mi je mnogo omogućila, prije svega luksuzni život koji sam vodio godinama. Ali, to me više ne zanima. Sazrio sam i mnogo više razumijem i poštujem život. Nedostaje mi vrijeme sa mojim starim prijateljima. Oni su me mnogo naučili. Nedostaje mi da se vozim gradskim prijevozom, da opušteno posjetim obitelj. Ali ubrzo shvatim da to odavno nije moguće, i te neophodne užitke preživljavam u svojim divnim sjećanjima.”

Komentiraj