Dan državnosti na Jarunu: Izložba oružja, letački i zabavni program

Autor:

25.05.2019., Zagreb, SRC Jarun - 28. obljetnica formiranja Oruzanih snaga RH, Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske na jezeru Jarun. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

U povodu Dana Hrvatske vojske na Jarun će u ponedjeljak, na Dan državnosti biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme te će se održati pokazne vježbe Hrvatske vojske, letački i glazbeni program.

Povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 31. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, na Rekreacijsko-sportskom centru Jarun će od 10 do 21 sat biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme, borbene i neborbene tehnike postrojbi Hrvatske vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja i civilne zaštite te prezentacija proizvoda hrvatskih branitelja, izvijestilo je Ministarstvo obrane RH (MORH).

Tijekom dana građani će imati priliku vidjeti pokazne vježbe Počasno-zaštitne bojne, Pukovnije vojne policije i Zapovjedništva specijalnih snaga, letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, a moći će uživati u hodnom koncertu Orkestra Hrvatske vojske i koncertu Jazz orkestra HV-a koji će se održati u 19 sati.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.