Damon Albarn zgrožen novim albumom Rolling Stonesa i njihovom promocijom

Autor:

Promo

Pjevač britanske grupe Blur Damon Albarn žestoko je kritizirao grupu The Rolling Stones i njihov album ‘Hackney Diamonds’, te ih optužio da nikada nisu ništa napravili za kvart Hockney.

Frontmen Blura obrušio se na Rolling Stonese jer su nazvali svoj posljednji album po kvartu u istočnom Londonu i održali promociju albuma u lokalnom kazalištu Hockney Empire iako nikada ranije nisu ništa napravili niti pomogli tom kvartu u Londonu.

U intervjuu za francuski magazin Les Inrockuptibles Albarn je rekao: “Moja obitelj živi u Hackneyju i to na koji su se način pojavili u kazalištu Hackney Empire stvarno me šokiralo. Nikada ništa nisu radili u Hackneyju, nikada nisu nastupali u Hackneyu, nikada ničemu nisu pridonijeli i onda su se samo odjednom tamo pojavili. To je besmisleno.”

Pjevač grupe Blur ali i vođe grupe Gorillaz također se osvrnuo na video za prvi singl ‘Angry’ i glumicu Sydney Sweeney, poznatu iz serije ‘Euphoria’ koja pozira na automobilu u pokretu s raznim krupnim planovima svog dekoltea u uskom kožnom korzetu. “Slušao sam njihovu novu pjesmu i gledao taj užasni glazbeni video koji ih prikazuje u različitim fazama njihovih života na jumbo plakatima. I tu mladu ženu. Što je to bilo dovraga? To je nešto potpuno nepovezano.”

Damon Albarn, koji je tijekom karijere eksperimentirao s raznim glazbenim žanrovima, u istom je intervjuu još jednom napao Rolling Stonese optužujući ih da cijeli život sviraju jednu te istu glazbu ali i da postaju sve lošiji. “Ja sam radio svašta ali oni nikad nisu bili ništa drugo do Rolling Stonesi. Sviđa mi se ideja da svoj život posvetite jednoj stvari, u potrazi za uzvišenim. Ali činjenica je da su postali lošiji. Još gore ako ustraju da ostanu sami. To je nešto što ne razumijem. Snimaju potpuno istu glazbu, ali ne više toliko dobru. Ne bi ih smjelo veseliti takvo što“.

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.