VIDEO/FOTO Damir Vanđelić otkrio ime svoje nove stranke

Autor:

08.11.2022., Zagreb - U Saboru je pocela 7. sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Pozivu na sjednicu posvecenu aferi INA odazvali su se Damir Vandjelic, bivsi predsjednik Nadzornog odbora Ine, i Bozo Mikus, bivsi predstavnik radnika u Nadzornom odboru Ine.
.
. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Damir Vanđelić predstavio je na konferenciji za novinare naziv svoje nove stranke.

U povodu osnivačke skupštine stranke Vanđelić i izabrano vodstvo predstavili su plan i program stranke koja će nositi ime – Republika.

U javnosti se već dugo nagađa o tome hoće li Damir Vanđelić krenuti u političku utrku. I on sam je dugo vremena je najavljivao da bi se to zaista i moglo dogoditi pa je tako i otrkio kako je otvoren za suradnju i s lijevima i s desnima, pod uvjetom da pristaju na borbu protiv korupcije.

“Država ima preveliki utjecaj na poduzetnike i gospodarstvo, skoro 50 posto ekonomije je vezano državom. Država ubire novac kroz poreze i onda ih dijeli nekim svojim… To nisu socijalističke nego komunističke mjere, krpate rupe. Razgovaramo sa svim strankama”, rekao je tada za N1.

VIDEO: Luka Batelic/PIXSELL

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.