DALIĆ: “Bilo je teško i gledati, a kamoli igrati”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić komentirao je u subotu tešku, ali važnu pobjedu protiv Walesa. Hrvatska je povela autogolom Alexandera Lawrencea u 17. minuti nakon ubačaja Ivana Perišića, koji je zabio za 2-0 u 48. minuti. U 77. minuti David Brooks, uz pomoć Domagoja Vide, postiže gol za Velšane.

“Velika tri boda, rekli smo da je najvažnije osvojiti ih, nije bitno kako. Bilo je teško, svaka čast dečkima, na trudu i angažmanu, hvala navijačima, Osijeku, Slavoniji. Idemo dalje, ne treba se previše osvrtati”, rekao je Dalić za kamere Nove TV.

“Primili smo taj gol iz jedne greške, uvukla se panika i nervoza u našu igru, a opet smo imali dvije-tri dobre situacije za treći. Neću gledati što je i kako je bilo, bilo je teško i gledati, a kamoli igrati”, dodao je izbornik.

Pohvalio je Dalić izvedbu Dominika Livakovića na vratima Hrvatske. “Jako dobar, sjajnu sezona ima iza sebe, što je morao napraviti, napravio je. Zaslužio je ovu poziciju”, kazao je.

Pred ‘Vatrenima’ je sada prijateljska utakmica protiv Tunisa u Varaždinu. “Idemo za Varaždin u punom sastavu na prijateljsku protiv Tunisa, pa na odmor. Znam da je igračima odmor u glavi, ali jako dobro su radili ovih sedam dana”, zaključio je izbornik.

Komentiraj