CVITANOVIĆ UOČI DERBIJA “Pobjedom protiv Rijeke prvenstvo ne bi bilo gotovo”

HINA/ Dario GRZELJ

Trener Dinama, vodeće momčadi HNL-a, Mario Cvitanović najavio je sutrašnji derbi s Rijekom na Maksimiru. Cvitanović je rekao da je Rijeka stabilna, prepoznatljiva u svojoj i igri i u svakom slučaju respektabilna.

“Dočekujemo utakmicu kao i svaku drugu, s velikim nestrpljenjem i željom da pobjedimo”, naglasio je Cvitanović dodajući da sutra neće moći računati na Stojanovića zbog tri žuta kartona, te Matela i Fiolića zbog ozljeda.

Dinamov trener naglasio je kako su njegovi nogometaši motvirani i žele pobijesiti. “Nadam se da ćemo uspjeti promjeniti problem prvih poluvremena, želim momčad koja od prve do zadnje minute izgleda stabilno, dobro i kontinuirao igramo ono što se unaprijed dogovorimo. Da nema nestabilnosti i oscilacija, to je cilj. Izuzetno me veseli da je dobro zanimanje za ovu utakmicu, ovim putem pozivam naše navijače da dođu i da nam daju podršku”, kazao je.

“Naša igra anulira sve prednosti Rijeke i naša eventualno loša igra potencira sve dobre stvari Rijeke. Ključ je u nama, u našoj igri, u našem stavu i izvedbi. Ako budemo onakvi kakvi svi zajedno želimo biti, onda imamo dobre šanse u utakmici. Zapravo će se tada pričati o nama, ne o protivniku”, istaknuo je trener ‘Modrih’ i zaključio kako pobjedom protiv Rijeke, njihovog prvog pratitelja, prvenstvo ne bi bilo gotovo.

Uoči sutrašnje utakmice, koja počinje u 15 sati, Dinamo ispred Rijeke ima prednost od šest bodova.

Komentiraj