COUTINHO: “Jedina je istina da ne znam što će biti u budućnosti”

Brazilski rerezentativac i napadač Barcelone Philippe Coutinho još uvijek ne zna kakva je njegova budućnost na Camp Nou.

Coutinho je u Barcelonu stigao iz Liverpoola za 142 milijuna eura u siječnju prošle godine. Ipak, 27-godišnjak nije uspio zacementirati svoje mjesto u početnih 11 katalonskog kluba.

Napadača mediji povezuju s povratkom u Premierligu, u Chelsea ili Manchester United, a navodno su za njegove usluge zainteresirani i iz PSG-a.

“Imam ugovor s Barcelonom, uvijek mi je želja bila da uspijem u ovom klubu. Ali, sada sam potpuno koncentriran na reprezentaciju Brazila na Copa Americi. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti s Barcelonom. Mnoge stvari koje su objavljene u medijima jednostavno nisu istinite. Jedina je istina da ne znam što će biti u budućnosti”, rekao je Coutinho novinatima.

U Barceloni je Coutinho upisao samo 34 nastupa, od čega je 12 puta ulazio s klupe, a postigao je pet golova.

Na Coutinha su se namjerili i navijači Barcelone, koji su ga u nekoliko navrata izviždali. “Iskreno, sezona baš i nije bila dobra. Nije bilo onako kako sam se nadao. Ali, nadam se da će poslužiti kao primjer, kao lekcija”, dodao je.

Mediji već danima bruje o povratku Neymara u Barcelonu, koju je 2017. godine zamijenio PSG-om, a spominje se i dolazak Antoinea Griezmanna. “Jasno je da je dolazak velikih imena uvijek dobar za momčad koja teži pobjedama”, zaključio je Coutinho.

Komentiraj