COURTENEY COX Zvijezda ‘Prijatelja’ zaplesala kao nekad u slavnom spotu Brucea Springsteena ‘Dancing In The Dark’

Autor:

Actress and filmmaker Courteney Cox is honored with a star on the Hollywood Walk of Fame on Monday, Feb. 27, 2023 in Los Angeles. (AP Photo/Damian Dovarganes)

AP Photo/Damian Dovarganes

Courteney Cox, glumica poznata iz serijala ”Prijatelji” i ”Vrisak”, na Instagram je objavila video u kojem je ponovila svoj slavni ples iz glazbenog spota Brucea Springsteena ”Dancing In The Dark”. Glumica se tako pridružila popularnom plesnom trendu u kojem mladi korisnici društvenih medija traže od svojih roditelja da pokažu kako su plesali 1980-ih uz pjesmu “Smalltown Boy” Bronski Beata.

Na snimci se vidi kako glumica nosi plavu duksericu i bezvoljno maše rukama u zraku, a onda slegne ramenima i skine je kako bi otkrila da ima obučenu kratku bijelu majicu Brucea Springsteena. Zatim počinje plesati kao što je to učinila u glazbenom spotu ”Dancing In The Dark”, a na kraju se vidi kratki isječak iz glazbenog spota u kojem ona pleše sa Springsteenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Courteney Cox u to vrijeme bila prilično nepoznata – imala je samo jednu glumačku ulogu u ”As The World Turns” – ali je dobila ulogu obožavateljice za glazbeni video iz 1984. godine. U videu Springsteen i njegov bend izvode pjesmu na pozornici, a onda je on izdvoji iz publike da zapleše s njim.

Njen video podržali su njezini prijatelji u Hollywoodu. Kolegica iz serije ”Prijatelji” Jennifer Aniston reagirala je nizom emojija, glumica Julianne Moore pljeskala je, Jennifer Garner komentirala je riječima “Pobijedila si!” i stavila pet zvjezdica, a Lily Aldridge ju je nazvala “ikonom”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.