TEŠKA SUDBINA Celine Dion u traileru novog dokumentarca: ‘Ako ne mogu hodati, puzat ću’

Autor:

Instagram//Celine Dion

Prime Video je objavio trailer za ”I Am: Celine Dion”, novi dokumentarac o slavnoj kanadskoj pjevačici koji će izaći 25. lipnja.

Isječak prikazuje pjevačicu Celine Dion kako se igra sa svojom djecom kod kuće, ispresijecan arhivskim snimkama njezinih koncerata i nastupa na turnejama. Govori o tome kako je zahvalna što je imala veliku glazbenu karijeru, a onda se čuje poziv hitne pomoći.

Nakon toga slijedi potresni dio u kojem Celin Dion snima videoizjavu – koja je objavljena u prosincu 2022. – u kojoj otkriva da joj je dijagnosticiran neurološki poremećaj koji se zove sindrom ukočene osobe.

Pred kraj trailera, Celin Dion govori kroz suze: “Jako mi nedostaju ljudi. Ako ne mogu trčati, hodat ću. Ako ne mogu hodati, puzat ću.

 

Na društvenim mrežama mnogi su komentirali da ih je to “slomilo i šokiralo”.

”Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena”, “Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo”, “Rasplakala me je, a dokumentarac još uvijek nije ni izašao”, “Celine, volimo te i nedostaješ nam”, samo su neki od brojnih komentara njenih obožavatelja.

Slavnoj glazbenoj zvijezdi dijagnosticiran je rijedak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlječiva bolest i tijelo napada vlastite živčane stanice, što otežava pokretljivost.

Celine Dione 2022. otkazala je svjetsku turneju i koncerte planirane za 2023. i 2024., a trebala je nastupiti i u Hrvatskoj. Njezino zdravstveno stanje bilo je loše, ali ona se hrabro bori protiv te bolesti jer postoje lijekovi koji usporavaju razvoj. Od objave dijagnoze 2022. pjevačica većinu vremena provodi na imanju u Las Vegasu. Posljednji javni nastup Celine Dion bio je na dodjeli Grammyja 2024., gdje je Taylor Swift uručila nagradu za album godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.