CELINE DION Pjevačica otkrila zašto je priznala da je oboljela od sindroma ukočene osobe

Autor:

Instagram//Celine Dion

Kanadska pjevačica Celine Dion u intervjuu za emisiju ”Today” s novinarkom Hodom Kotb na NBC-ju koji će biti emitiran u utorak, otkrila je zašto je odlučila objaviti u javnost da boluje od sindroma ukočene osobe iako je, nakon što je saznala dijagnozu, isprva šutjela o tome.

Celine Dion je ispričala da nije htjela govoriti o svojoj bolesti jer je pokušavala shvatiti kako će izgledati njezin život nakon tog saznanja.

“Što sam mogla reći? ‘Imam… što? Nismo znali što se događa“, rekla je u emisiji.

Pjevačica je u prosincu 2022. otkrila da se bori s rijetkim neurološkim poremećajem koji uzrokuje ukočenost mišića i grčeve. Nakon toga je otkazala sve svoje koncerte zakazane za 2023. i 2024. godinu.

Izjavila je da je prvi put osjetila simptome bolesti 2008. godine tijekom svoje svjetske turneje Taking Chances.

“Nisam uzela pauzu kada sam trebala stati, morala sam uzeti vremena da shvatim što se događa”, priznala je Celine Dion i dodala da se njezin pokojni suprug René Angélil u to vrijeme “borio za vlastiti život” s rakom grla.

“Morala sam odgajati svoju djecu, morala sam se skrivati. Morala sam pokušati biti heroj”, dodala je majka troje djece.

Celine Dion je otkrila i da joj je držanje dijagnoze u tajnosti uzelo danak.

“Ne bih to više mogla. Laganje je za mene bio prevelik teret. Laganje ljudima koji su me doveli tu gdje sam danas, nisam to više mogla,” rekla je.

Nakon više od četiri godine od posljednjeg nastupa pred publikom, pjevačica se vratila u javnost. Spremna je otkriti detalje svoje bolesti i kako je ona utjecala na njezinu karijeru u dokumentarcu ”I Am: Celine Dion”, čija će premijera biti 18. lipnja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.