ĆELAVI ROBERT DOWNEY JR. Djeca su mu obrijala glavu za ulogu u novoj seriji

Autor:

The Sympathizer

Hopper Stone/HBO

Od ponedjeljka se na kablovskom kanalu HBO i streaming platformi HBO Max počinje prikazivati serija „Simpatizer“ u kojem glumi Robert Downey Jr. I to ne jednu ulogu, već četiri, a to su agent CIA-e, profesor, kongresmen i filmski redatelj. Radi se o ekranizaciji istoimene knjige vijetnamskog autora Thanh Nguyena za koju je osvojio nagradu Pulitzer a koja opisuje završetak rata u Vijetnamu i prati špijuna po imenu Kapetan koji je pobjegao uu SAD odakle dostavlja informacije Vietkongu.

Na premijeri serije u Los Angelesu Robert Downey Jr. progovorio je o jednoj od zanimljivosti u seriji a to je kako su mu klinci obrijali glavu, što je bilo potrebno za stvaranje lika u seriji „Simpatizer“.

„Izgledali su nervozno prilikom brijanja moje glave. Ima nešto katartično uu brijanju svoje ili tuđe glave. Naša kći Avri je velika obožavateljica serije ‘Stranger Things’ pa se u jednom trenutku ošišala na kratko tako da ne znam što da kažem o svemu ovome“, izjavio je slavni glumac koji sa suprugom Susan ima dvoje djece, Extona (12) i Avri (9), dok s bivšom suprugom Deborah Falconer ima sina India (30).

Downeyu su njegova djeca obrijala glavu u listopadu 2022. godine, što je on zabilježio objavom video snimke na Instagramu. U tom videu on daje zadatak Extonu i Avri da mu obriju glavu s obzirom da počinje snimati novu seriju.

„Simpatizer?“, kaže Avri dok Exton dodaje „Da, glumiš pet uloga ili tako nešto“. „Tako je. Uglavnom, ne želim nositi lažnu ćelavu glavu. Biste li mi obrijali glavu?“, kaže im Downey koji je nedavno osvojio Oscara za sporednu ulogu u filmu „Oppenheimer“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.