Bivši trener Hajduka Joan Carrillo u ponedjeljak se oprostio od kluba i navijača. Uprava ga je, podsjetimo, smijenila nakon najnovijeg poraza u prvenstvu. Usubotu su na Poljudu izgubili od posljednjeplasiranog Rudeša sa 3:2, nakon što su ‘bijeli’ vodili 2:0.

“Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to”, rekao je Carrillo.

Dodao je da se zahvaljuje svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru i gradu Splitu, koji je njega i njegovu obitelj prihvatio kao svoke. “Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio priliku. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno”, zaključio je Španjolac.

Komentiraj