Cara Delevingne razmišljala je o samoubojstvu zbog svoje seksualnosti

Glumica i model Cara Delevingne (28) gostovala je u podcastu Gwyneth Paltrow te je ispričala kako je bila strašno depresivna dok se nosila s činjenicom da je panseksualka te je povremeno razmišljala kako bi bilo divno da je heteroseksualka. Panseksualci su slični biseksualcima a privlače ih osobe bez obzira na njihovu spolnu ili rodnu određenost. Cara Delevingne izjavila je kako je u nekim trenucima depresije razmišljala o samoubojstvu jer se sramila svoje seksualnosti.

„Nisam poznavala nikoga tko je homoseksualac. Nisam bila svjesna da sam homofob. Ideja o istospolnom partneru bila mi je odvratna. Razmišljala sam u stili ‘ O Bože, ne bih to nikada, to je grozno’“, ispričala je Cara Delevingne i objasnila kako je zbog toga razmišljala kako bi bilo divno da je heteroseksualka.  Usijedio je njen ulazak u svijet modela gdje je otkrila svijet androgenih osoba.

„Bila sam jako nesretna i nisam slijedila svoju istinu, naročito u kontekstu činjenice da sam model. Nisam se mogla ukalupiti jer sam androgena osoba. Volim biti žena, odijevati se i tome slično ali volim biti i sirovo ‘muško’. Ugodnija mi je ta fluidnost. Vjerujmo vlastitim instinktima“.

Prošle godine BBC je najavio kako će Cara Delevingne biti voditeljica šestodjelnog dokumentarnog serijala o seksualnosti nazvanog „Planet Sex“ u kojem će ona izložiti svoju situaciju. U službenom priopćenju, ona je najavila „Mogu samo zamisliti što bi mi serija poput ove značila u vrijeme kada sam imala 14 godina, kada sam se borila da shvatim osjećaje koji su se smatrali nekonvencionalnima ili različitima. Ako naša serija pomogne jednoj osobi kako bi imala jednostavniji razgovor sa svojim roditeljima ostvariti ćemo jedan od mnogih ciljeva zbog kojih snimamo tu seriju“.

Komentiraj