BURIĆ: “Cilj je pobjeda. Možete prepisati taj naslov za svaku utakmicu”

Nogometaši Hajduka u nedjelju putuju u Koprivnicu, gdje će u susretu četvrtog kola HNL-a igrati protiv Slaven Belupa. Hajduk pod Damirom Burićem u prva tri kola ima maksimalan učinak, uz gol razliku 8:0.

“Odraz stanja na ljestvici nije pravi pokazatelj. Njihov trener radi dobar posao”, kazao je Burić ističući kako je Slaven u otvaranju prvenstva imao jako težak raspored – igrali su protiv Osijeka, Dinama i Rijeke, a sada im dolazi Hajduk.

Vratar Hajduka josip posavec, kaže Burić, počeo je s laganim treninzima i osjeća se bolje. “Čolina je odradio dijelove treninga, Jakoliš ima pravo nastupa. Dobar je tjedan iza nas, s nestrpljenjem, velikom voljom i žarom očekujemo ogled u Koprivnici”, najavio je nedjeljnu utakmicu strateg ‘Bilih’.

Poručuje kako će Hajduk ići na sva tri boda. “Mi smo Hajduk i želimo pokazati da smo dominantni, kao što smo bili u Varaždinu i protiv Lokomotive. Nema nikakvih promjena, zadaci i cilj su isti. Nema ni milimetra nazad, naš put će biti i jest isti. Na svakoj utakmici izvući maksimum. Cilj je pobjeda. Možete prepisati taj naslov za svaku utakmicu”, istaknuo je.

Komentiraj