BREKALO ‘U Hajduk sam došao vratiti formu, sad se nadam novoj šansi. Ali u Fiorentini’

Autor:

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Josip Brekalo nadao se polusezoni u Hajduku koja će mu donijeti trofej, po mogućnosti naslov, te povratak u formu na razini koja bi ‘natjerala’ Dalića da ga pozove na Euro, da obuče dres Hrvatske u Njemačkoj


Fiorentina iz koje je došao na posudbu koju je sam tražio igrala je finale Konferencijske lige, na popisu reprezentativaca za Europsko prvenstvo koje za 15 dana počinje u Njemačkoj nije bio ni blizu, trofej s Hajdukom nije osvojio.

Proljeće 2023/24 Josipa Brekala sigurno nije ispalo onakvo kakvim ga je priželjkivao, a o onome što želi sad, kad baci pogled u budućnost, govorio je za Arena Sport:

“Ja sam igrač Fiorentine, u Hajduku sam na posudbi. Vidjet ćemo kakvi su njihovi planovi. Naravno, ponosan sam što sam dio takvoga kluba i nadam se da ću dobiti još jednu šansu u Firenzi”, jasno je Brekalo podvukao svoju želju.

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

“U Split sam došao dati sve od sebe i vratiti se u formu. Između ostalog, ja sam inzistirao na posudbi, a oni su bili zadovoljni sa mnom. Igra se svaka tri-četiri dana i svaki im je igrač važan. Ipak, ja sam tražio izlaz u posudbi. Na kraju svega najvažnije je da sam se vratio u formu i da u iduću sezonu mogu krenuti što bolje”, rekao je Josip Brekalo.

Koji ne krije kako svoju budućnost ne vidi u Dalmaciji nego u Toscani.

Što o tome misle u Fiorentini, tek ćemo čuti. Povratak i nova šansa kako želi sam igrač ili neka nova posudba. Možda opet u Hajduku. Ako ga novi, zasad još nepoznati trener bude htio u momčadi.

Ove sezone je 14 puta zaigrao za Hajduk, dao dva pogotka i ubilježio osam asistencija.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.