Branič Tottenhama usred utakmice odjurio na WC: “Ne znam je li Mourinho uopće razumio što sam radio”

Nogometaši Tottenhama sinoć su u 4. kolu Liga kupa slavili protiv Chelseaja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ipak, pri vodstvu Chelseaja od 1:0 vidjeli smo nesvakidašnju situaciju.

Naime, branič Tottenhama Eric Dier usred utakmice otišao je – na WC. Kako je trener Jose Mourinho iskoristio sve izmjene Tottenham je ostao s igračem manje. Mourinho je ostao začuđen, a potom je otrčao za svojim braničem.

Dier je nakon obavljene nužde projurio pored Mourinha i vratio se na teren. Ipak, sve se za Tottenham na kraju ‘posložilo’. U 83. minuti su izjednačili preko Erika Lamele, a prošli su dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Jedan od strijelaca s bijele točke bio je i Dier.

“Svi mogu zamisliti što se dogodilo. Dobro sam, ali to mi se dogodilo prvi put. Nisam mogao ništa napraviti oko toga, kada vam je sila, onda vam je sila”, rekao je Dier nakon utakmice i dodao da je svoje suigrače upozorio da će napustiti teren.

“Ne znam je li Jose uopće razumio što sam radio. Rekao sam Hojbjergu i Alderweireldu da ću izaći s terena, naprosto sam morao. Imao sam jake bolove u trbuhu”, zaključio je Dier.

Kako je utakmica završila povoljno za Tottenham, klub se našalio sa cijelom situacijom. Na svojim su društvenim mrežama objavili fotografiju trofeja za igrača utakmice na WC školjci.

Komentiraj