Bob Dylan sudjelovao je u radu na scenariju za film o njegovom životu „A Complete Unknown“

Autor:

Promo

Povodom snimanja filma o životu Boba Dylana ‘A Complete Unknown’, redatelj filma James Mangold, redatelj aktualnog filma ‘Indiana Jones i artefakt sudbine’ upitan je je li Bob Dylan uopće uključen u film. Mangold je otkrio da je Dylan osobno sugerirao neke stvari vezane uz scenarij, te da su njih dvojica proveli nekoliko dana razgovarajući o filmu.

Film ‘A Complete Unknown’, u kojem će Timothée Chalamet glumiti Dylana, trebao bi se početi snimati u kolovozu ove godine. Mangold je također potvrdio da će Chalamet pjevati u filmu. U istom je intervjuu otkrio i da film neće biti tipičan biografski jer neće ispričati cijeli Dylanov život i dosadašnju karijeru već će se usredotočit na jedan vrlo specifičan trenutak u 1960-ima.

“To je jedan specifičan moment u vremenu, ranih 60-ih u New Yorku, kada 17-godišnji klinac sa 16 dolara u džepu stopira do New Yorka kako bi sreo Woodyja Guthrieja koji je u bolnici i umire od bolesti živaca. I potom pjeva Woodyju pjesmu koju je napisao za njega i sprijatelji se s Peteom Seegerom, koji je Woodyju poput sina. I Pete mu namjesti nastupe po lokalnim klubovima i tamo upoznate Joan Baez i sve te druge ljude koji su dio tog svijeta, a lutalica koji dolazi iz Minnesote sa svježim imenom i svježim pogledom na život, postaje zvijezda, potpisuje ugovor s najvećom diskografskom kućom na svijetu u roku od godinu dana, da bi tri godine kasnije imao rekordnu prodaju koja se može mjeriti s Beatlesima.”, ispričao je Mangold.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.