Blake Lively čeka četvrto dijete. Ni u trudnoći ne gubi status modne ikone

Autor:

Screenshot YouTube

Blake Lively (35) je na brojnim svečanim prigodama i događanjima dokazala da se ne boji pokazati trudnički trbuščić. Neke od najboljih dizajnerskih kreacija možete vidjeti ovdje.

Američka glumica sa suprugom Ryanom Reynoldsom očekuje četvrto dijete. Sretni par se vjenčao 2012. godine te sad brinu o tri djevojčice – James, Inez i Betty.

Lively tijekom trudnoća nije htjela izgubiti status modne ikone i naglašavala je svoj glamurozni stil. Često se pojavljivala na važnim događanjima u prekrasnim dugim, svjetlucavim ili kratkim haljinama, koje su joj vrlo dobro pristajale.

Glumica je prvi puta svoju trudnoću otkrila na dobrotvornom događanju 2104. godine. Na crvenom tepihu se je pojavila u vrlo dopadljivoj haljini sa cvjetnim uzorkom etikete Michael Kors.

Nakon nekoliko dana na tepihu je pred fotografima pozirala u pastelno-žutoj Guccijevoj haljini i skupocjenom nakitu te je i ovaj izbor bio komentiran.

Nekoliko dana prije poroda glumica je posjetila događanje u organizaciji L’Oreala Paris. Asimetrična crna haljina s otvorenim leđima je potvrdila njenu strast prema klasici.

Godine 2016. Lively je bila gošća na Filmskom festivalu u Cannesu. Iako nije službeno najavila drugu trudnoću za ovu priliku je odabrala atraktivnu svjetloplavu Versace haljinu s dugim plaštem.

OZNAKE: Blake Lively

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.