“Blade Runner” i “Alien: Osmi putnik”, potvrđeno je, dobivaju tv nastavke

Autor:

Promo

Ridley Scott, redatelj filma „Dinastija Gucci“ koji 2. prosinca dolazi u hrvatska kina, gostova je u tv emisiji BBC Today gdje je, između ostalog, po prvi puta objavio kako će se snimati tv serija koja će biti nastavak njegovog kultnog filma „Blade Runner“. Kako je rekao, rad na seriji već je poprilično odmaknuo i ona će se sastojati od 10 epizoda.

„Već smo napisali scenarij za pilot epizodu tv serije ‘Blade Runner’ kao i okvirnu priču cijele serije. Tv kućama već smo predstavili tv seriju ‘Blade Runner’ koja će vjerojatno imati 10 epizoda“, izjavio je Ridley Scott koji je ujedno potvrdio i skoro snimanje tv serije „Alien: Osmi putnik“ koja će biti nastavak istoimenog filma. „Trenutno se piše pilot epizoda za seriju ‘Alien: Osmi putnik’“, objasnio je Scott dodajući kako će ta serija imati između osam i deset epizoda. Za tu seriju pročulo se u prosincu prošle godije kada je prava za njezino prikazivanje kupila tv postaja FX te je objavljeno da će njen autor biti Noah Hawley. Za sada nije poznato koja će tv postaja otkupiti prava na prikazivanje serije „Blade Runner“.

Film „Alien: Osmi putnik“ Scott je režirao 1979. godine dok je „Blade Runner“ bio njegov slijedeći film, snimljen 1982. godine. Oba filma spadaju u njegova najbolja filmska ostvarenja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.