Nogometaši Dinama sutra igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Na Maksimiru će igrati protiv izraelske Hapoel Beer-Sheve. Glavni trener Dinama Nenad Bjelica održao je press konferenciju. na kojoj je naglasio kako se nada pobjedi, javlja HRT.

Ekipa je spremna, odradili smo 47. trening od početka priprema. Velika većina igrača odradila je treninge na jako dobrom nivou, imamo na raspolaganju 27 igrača i nadamo se najboljem, pobjedi i prolasku. Iako, igramo s kvalitetnim i iskusnim protivnikom koji je već odigrao dvije službene utakmice. Ekipa je mentalno i fizički spremna za utakmicu, izjavio je trener.

Na pripremama ste već mogli vidjeti konture početne jedanaestorice. Kad imate 13 novih igrača morate ih sve upoznati, pokušati sve kombinacije, svima smo dali minute da se dokažu. Devet igrača neće biti u kadru za Hapoel Beer-Shevu, na meni je odlučiti tko će igrati. Imamo puno utakmica, svatko tko će biti u kadru dobiti će svoju šansu ove sezone.

O protivniku je Bjelica rekao kako se radi o jako dobroj ofenzivnoj momčadi.

Imaju dobre igrače u napadu, također i na krilnim pozicijama. Ekipa su koja ima jako dobre ofenzivne kvalitete, ako ih se pusti igrati, tad mogu pokazati svoj talent u dobrom svijetlu. Protiv takvog protivnika moramo biti agresivni, biti blizu, ne dati im mogućnost doći do izražaja. Nadam se da ćemo već sutra pokazati da smo dobra momčad.

Ovo je nova momčad Dinama... – Ništa me ne brine, vidim kako treniraju, kako se ponašaju, svi zaslužuju igrati. Svakodnevno radim s tim dečkima i uložili smo puno rada u zadnjih 40 dana.

Za kraj je trener potvrdio kako Benković neće igrati: Nije trenirao s momčadi zadnjih osam dana, dok je Gavranović vrlo važan igrač za nas i bit će u konkurenciji. Iako nije spreman da igra od početka, ali u 20-30 minuta sigurno može pomoći.

Komentiraj