Bjelica nakon proslave o Ligi prvaka i Bruni Petkoviću

Trener Dinama Nenad Bjelica došao je na konferenciju za novinare nakon pobjede nad Hajdukom (3:1) u pratnji cijele momčadi.

“Velike čestitke mojim momcima, ne samo na pobjedi nego i na svemu što su pružili ove sezone. Odigrali su sjajnih 57 utakmica. Velika mi je čast bila raditi s ovim dečkima i već se veselim idućoj sezoni”, rekao je Bjelica i dodao kako su danas zasluženo pobjedili, a njegovi nogometaši ostavili srce na terenu.

Bjelica je kazao kako će većina nogometaša ostati i sljedeće sezone. “Znate da je odlazak igrača neminovnost za naš klub. Privukli smo pažnju velikih klubova odličnim igrama. Treba biti korektan prema igračima, naravno da žele napraviti iskorak u karijeri, no ne mogu svima obećati da ću ih pustiti. Možda će otići dvojica-trojica, ostali ostaju”, poručio je.

Španjolac Dani Olmo bio je, naglasio je trener, stožerni igrač Dinama. “Lijepo se razvio, imao je odličnu sezonu. On je vrhunski nogometaš i čovjek. Vidjet ćemo kada je trenutak za odlazak; možda za tri mjeseca, možda za godinu dana”, objasnio je.

Pripreme za novu sezonu kreću uskoro, već za tri tjedna je okupljanje. “Neki igrači odlaze na reprezentativne akcije. Dosta je komplicirano ljeto pred nama jer ćemo se skupljati u dva-tri termin”, kaže.

Nema imperativa, ali Bjelica kaže kako će pokušati ostvariti plasman u Ligu prvaka.

Novinare je zanimalo i zašto u momčadi nije bilo napadača Brune Petkovića. “Petković nije suspendiran, nego ga nisam vidio s dovoljnom energijom za ovu utakmicu i zato nije bio u kadru”, kazao je.

Komentiraj