Bivši nogometaš Barcelone potpisao za Slaven Belupo

Jeffren Isaac Suárez Bermúdez je novi igrač Slaven Belupa s kojim je sklopio suradnju do ljeta 2021. godine. 32-godišnji bivši reprezentativac Venezuele je prošao omladinsku školu CD Teneriffa i Barcelone, a za prvu momčad katalonskog diva je ukupno odigrao 34 utakmice u kojima je postigao tri gola.

Krilni napadač je iz Barcelone u transferu vrijednom 3,75 milijuna eura preselio u lisabonski Sporting, a potom je igrao i za Real Valladolid, belgijski KAS Eupen, švicarski Grasshoppers i ciparsku AEK Larnacu, a bez kluba je od ljeta prošle godine.

Prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije Španjolske, ali je u seniorima igrao za Venezuelu za koju je odigrao pet utakmica. Posljednji put je bio reprezentativac u svibnju 2016. godine.

Nakon potpisa ugovora Jeffren je rekao:

Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igrati u Hrvatskoj ne bih mu vjerovao, ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu. Nikad ne znaš kakav te izazov čeka i što je pred tobom. Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i obećavam da ću svakodnevno davati svoj maksimum. Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da ‘ulovim konce’ i da se prilagodim, ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, a ja znam što mogu najbolje. Radom i odricanjem stizat ćemo do dobrih rezultata!

U dosadašnjem tijelu prijelaznog roka Slaven Belupo se pojačao i s Robinom Kamberom koji je pristigao iz Grasshoperra, Davorom Lovrenom koji je posuđen iz Fortune Dusseldorf, Nikom Havelkom koji je došao iz Varaždina Franckom Etoundijem koji je potpisan kao slobodan igrač te Micheleom Šegom koji je posuđen iz Hajduka. Klub su pak napustili David Puclin, Krystian Nowak, Marko Martinaga i David Šugić, Filip Hlevnjak i Mihael Mladen su otišli na posudbe, a igračku karijeru je zaključio Muzafer Ejupi. Marko Igaroš i Marko Karamarko su pak dobili slobodne ruke u pronalasku nove destinacije u kojoj će nastaviti karijeru.

Komentiraj